Reactie McLeish vol lof over zijn team: "Vechtlust, mentaliteit en karakter getoond"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
McLeish vol lof over zijn team: "Vechtlust, mentaliteit en karakter getoond"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De oefenmeester van Racing Genk was in de wolken na de driepunter op Westerlo. Hij is vooral tevreden dat zijn spelers erin slagen een resultaat neer te zetten, ook al is dat niet altijd met het beste voetbal.

Robby Morren in Westerlo

"Het was een zware wedstrijd", zuchtte McLeish. "We kenden een fantastische start met een hele mooie goal van Thomas Buffel. We controleerden het eerste kwartier, maar daarna lieten we Westerlo weer in de wedstrijd komen en hadden zij wel enkele mogelijkheden."

"Tijdens de rust had ik gevraagd om het spel eenvoudig te houden. Het veld lag moeilijk en de bal botste veel. Die tegengoal was heel teleurstellend, we werkten onszelf in de problemen en Westerlo tankte veel vertrouwen."

"Ik gooide Kagé en Cavric nog in de strijd want we moesten winnen. We hebben doorgedrukt en een goede spirit getoondd tot op het einde en dat rendeerde want we scoorden de winnende treffer."

We kunnen beter voetbal brengen

McLeish benadrukt dat zijn jongens vorderingen maken. "In het begin van het seizoen hadden we deze wedstrijd niet gewonnen, nu wel. Mijn spelers gaven niet op, toonden vechtlust en de juiste mentaliteit en dat verdient een pluim, ook al weet ik dat het voetballend allemaal nog beter kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties