Reactie Manager Waasland-Beveren zag het somber in: "De tweedeklassers zouden ons wegspelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Manager Waasland-Beveren zag het somber in: "De tweedeklassers zouden ons wegspelen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren verzekerde zich van het behoud, maar een volstrekt gelukkig man was algemeen manager Dirk Poppe niet. Hij zag dat zijn ploeg vooral KV Mechelen nodig had om play-off 3 af te wenden.

Sander De Graeve in Beveren

"Mijn gedachten gaan ook naar Cercle Brugge", opende Poppe. "Ik had liever gehad dat we het hier zelf afmaakten. Het is een einde van een seizoen zoals we er nooit meer één willen hebben. We eindigden bovendien zoals het al heel het seizoen ging, niet goed. Wat wil je dat ik zeg. Ik dank alle supporters die hun keel leeg geschreeuwd hebben. We mogen tevreden zijn dat we hen hebben."

"Mechelen heeft gespeeld tot het eind, daar kan je alleen maar dankbaar voor zijn. Het is een sportief gebaar. Hadden we zelf gewonnen, dan had hier een andere manager gestaan. Nu was mijn vreugde beperkt tot het laten van twee traantjes. Ik zat te smeken voor een goal in Charleroi. Dat was mijn enige hoop nog. Hier zat een goal er niet meer in."

Dit wil ik niet meer meemaken, ik zal wel op tijd stoppen

De manager zag het somber in. "We moeten eerlijk zijn, zonder de gebeurtenissen in Brugge, gingen we naar tweede klasse. Op die play-off 3 en de eindronde moesten we niet hopen. De tweedeklassers zouden ons van het kastje naar de muur spelen, vrees ik." Poppe wil zo'n emoties niet meer ondergaan in de toekomst.

"Het is al de derde keer dat we dit meemaken en ik maak dit nooit meer mee. Ik zal op tijd stoppen als ik het voel aankomen. Op korte termijn is dat moordend. Er zit zoveel in dit project, alleen komt het er op het veld niet uit. Duizend eters hadden we vandaag, zelfs mijn bureau zat vol. Dat is toch ongelooflijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties