Sprokkels: Ajax breidt technische staf uit, jong talent naar Arsenal

bart ver elst
| 3 reacties
Sprokkels: Ajax breidt technische staf uit, jong talent naar Arsenal
Foto: © SC

Koning Voetbal moet stilaan plaats ruimen voor de zomer. Ondertussen groeien alle competities stilaan toe naar hun ontknoping. Onze redactie wordt dan ook overstelpt met nieuwtjes en leuke weetjes. We gieten alles in een handig overzicht.

  • Hull City-manager Steve Bruce heeft volgens Daily Mirror toegegeven dat Hull City Jake Livermore misschien zal ontslagen als zijn positieve test op cocaïne bevestigd wordt. De club heeft de speler al geschorst tot het einde van het seizoen.
  • Ajax heeft zijn technische staf uitgebreid. Orlando Trustfull wordt het komende jaar de assistent van Frank De Boer en hij tekende een contract voor één seizoen in Amsterdam.
  • Waasland-Beveren heeft vandaag hun nieuwe keeper Merveille Goblet voorgesteld aan het publiek. Hij komt over van Standard en speelde de voorbije twee jaar voor Tubeke
  • Arsenal heeft een nieuw talentje beet, volgens France Football. De 15-jarige Yassine Fortune verlaat Lens en zet zijn nog prille voetbalcarrière verder bij de club uit Londen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties