Reactie Vandendriessche droomt al van meer, maar... "De overwinning tegen Anderlecht levert ook gewoon drie punten op"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Vandendriessche droomt al van meer, maar... "De overwinning tegen Anderlecht levert ook gewoon drie punten op"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De naam van Kevin Vandendriessche was toch een verrassing in de basisopstelling van KV Oostende tegen RSC Anderlecht. De middenvelder haspelde echter een sterke partij af. "En nu gaan we punten pakken in Standard."

Cédric De Volder in Oostende

Het was overigens de eerste basisplaats voor Kevin Vandendriessche bij KV Oostende. De voormalige aanvoerder van Royal Mouscron Péruwelz nam de plaats in van Andile Jali. Op die manier werden the Kustboys van een extra krachtinjectie voorzien.

"Maar dat was mijn bedoeling niet", legt Yves Vanderhaeghe uit. "Jali was niet op training door ziekte. Hij kon op de bank zitten, maar niet starten. Dat was de enige reden waarom ik mijn elftal heb gewijzigd."

Maar dat kon de pret bij Vandendriessche niet bederven. "Ik wist al sinds zaterdag dat ik zou spelen. En ja, ik was klaar! Of de coach me speciale instructies heeft meegegeven? Nee, dat was niet nodig."

"Deze overwinning tegen Anderlecht levert ook maar gewoon drie punten op", blijft Vandendriessche met de voeten op de grond. "Vooral die tien op twaalf is belangrijk. We mogen het hoofd niet verliezen, maar aan dit ritme..."

We mogen het hoofd niet verliezen, maar aan dit ritme...

Volgende zondag mag KVO de leidersplaats meteen verdedigen in de Vurige Stede. "En ook bij Standard gaan we vol voor de overwinning. Wij kunnen iedereen pijn doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties