De Bruyne verovert meteen harten bij debuut: "Onze beste man"

Caroline Tonnelier
| 10 reacties
De Bruyne verovert meteen harten bij debuut: "Onze beste man"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne startte tegen Crystal Palace op de bank bij Manchester City, maar door het uitvallen van Aguëro mocht hij al na 25 minuten opdraven. Tijd genoeg om zich te tonen dus bij zijn debuut, en dat deed onze landgenoot ook.

Zoals we dat van De Bruyne gewoon zijn, zorgde hij meteen voor het nodige doelgevaar in zijn eerste wedstrijd voor City. De Rode Duivel creëerde vijf kansen, beter dan gelijk welke andere speler op het veld.

Doelpunten leverde dat niet op, al had dat misschien meer te maken met een gebrekkige afwerking dan met de kwaliteit van de passing van De Bruyne. Met name Jesus Navas had altijd moeten scoren. 

Voor vele City-fans was hij zelfs de man van de match tegen Crystal Palace. Ook van Manchester Evening News kreeg hij meteen een 8 voor zijn prestatie. Slechts één ploegmaat kreeg dezelfde score... Vincent Kompany. 

In Match of the Day was men iets kritischer. "Hij deed alles netjes en voorzichtig, maar niets spectaculairs", zo klonk het. Op Twitter was de lof van de City-fans niet ver te zoeken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties