Reactie Ferrera weet aan wat Standard zege te danken heeft: "Die onderbreking"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 74 reacties
Ferrera weet aan wat Standard zege te danken heeft: "Die onderbreking"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard vertrok zondagavond, na een onderhoudende pot voetbal op én naast het veld, met de drie punten naar Luik. Yannick Ferrera pakt op die manier zijn eerste competitiezege met zijn nieuwe club. Hij was natuurlijk tevreden na de match.

Timothy Collard in Charleroi

Standard had het allesbehalve makkelijk tegen Charleroi. Pas in de slotfase, nadat de wedstrijd bijna tien minuten had stilgelegen omdat de fans met bommetjes gooiden, maakten de Rouches het verschil.

“Die onderbreking deed ons deugd” gaf Ferrera na afloop toe. “Dat gaf misschien toch wel de doorslag. Aan een wisselspeler kan je niet altijd alles meegeven. Je hebt soms te weinig tijd om duidelijk te maken wat nodig is en wat je van hem verwacht.”

“Met veel lef en groot hart op zoek gegaan naar de zege”

“Tijdens die pauze van vijf à tien minuten kregen we de mogelijkheid om bij te sturen waar nodig. Dankzij die prachtgoal van Jelle (Van Damme, nvdr.) kwamen we langszij en daarna zijn we met veel lef en een groot hart op zoek gegaan naar de zege.”

"Dankzij Santini en Emond, die voor meer gevaar zorgden in de zestien meter, kwam de 2-3 alsnog tot stand. En uiteindelijk vertrekken we hier met drie verdiende punten. Ik hoop dat we vanaf nu altijd met dezelfde intensiteit spelen”, besloot Ferrera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties