Goblet kijkt voormalige broodheer in de ogen: "Ik was voorbestemd om nummer één te worden bij Standard"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Goblet kijkt voormalige broodheer in de ogen: "Ik was voorbestemd om nummer één te worden bij Standard"
Foto: © SC

Waasland-Beveren ontvangt zaterdag Standard. Op zich is dat natuurlijk een wedstrijd zoals een andere, behalve voor Merveille Goblet. De Brusselaar is gebrand op een goede prestatie tegen zijn voormalige broodheer.

Merveille Goblet is dan wel geboren in Jette, maar de doelman tekende een eerste aansluitingskaart bij Standard. In de Vurige Stede brak hij nooit door, maar ondertussen heeft hij al zes wedstrijden in de pintjesliga op zijn palmares bij Waasland-Beveren.

Nochtans had Standard een duidelijk plan met de 20-jarige belofteninternational. "Ik was voorbestemd om de nieuwe nummer één van de Rouches te worden."

"Dat was in de tijd dat de D'Onofrio's nog de plak zwaaiden op Sclessin", legt Goblet uit. "Maar de wissel in de bestuurskamer (de komst van Roland Duchâtelet, nvdr.) heeft roet in het eten gegooid."

De wissel in de bestuurskamer bij Standard heeft voor mij roet in het eten gegooid

Merveille Goblet

In 2013 was de maat voor voor Goblet. In zijn zoektocht naar speelminuten trok hij op huurbasis naar AFC Tubize. In tweede klasse speelde hij zich in de kijker van Waasland-Beveren. Maar het hoofdstuk Standard lijkt helemaal afgesloten...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties