Reactie Verdeeldheid in de kleedkamer bij Anderlecht: dit willen ze loten

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 8 reacties
Verdeeldheid in de kleedkamer bij Anderlecht: dit willen ze loten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht kan in de 1/16de finales van de Europa League heel wat kleppers treffen, maar ook ploegen met minder naam en faam. En in de kleedkamer zijn ze er nog niet echt uit wat ze willen.

Olivier Deschacht bijvoorbeeld, trekt liefst een ploeg uit de tweede categorie. Een Molde, Brage, Rapid Wien of Basel, zeg maar. "Geef ons maar een haalbare kaart", aldus Deschacht. "Maar goed, in deze fase van de competitie zitten geen slechte ploegen meer."

Youri Tielemans ademde dan weer de Anderlechtse durf uit. "Laat die grote ploegen maar komen. Dit is Anderlecht, wij spelen altijd beter tegen de beste ploegen. Daarvoor spelen we toch hier? Om ons met de besten te mogen meten? Nee, geef mij maar een grote ploeg à la Manchester United", zei Tielemans met overtuiging.

We spelen toch bij Anderlecht om ons met de besten te meten?

Youri Tielemans

Dennis Praet zocht dan weer de gulden middenweg. "Ik heb de ploegen eens vluchtig overlopen en daar zitten heel wat kleppers bij. Ik zou graag toch nog een ronde doorgaan, maar je kan er tegen iedereen uitliggen. Maar we hebben van niemand schrik. We zullen zien wat er maandag uit de bus valt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties