Reactie Oostendse spelers na zuur verlies: "Wie geen duels wint, kan ook geen matchen winnen"

Jacob Delabastita
Jacob Delabastita vanuit Leuven
| 1 reacties
Oostendse spelers na zuur verlies: "Wie geen duels wint, kan ook geen matchen winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de verliespartij bij OH Leuven waren de Oostende-spelers zwaar teleurgesteld. Vooral de manier waarop was zuur. Het grootste probleem voor alle spelers bleek een gebrek aan concentratie in de eerste helft te zijn.

Dat de coach Yves Vanderhaeghe vooral over de mentaliteit klaagde, kon u hier al lezen. Doelman Biebauw stak het echter op iets anders. "Ik wil onze ploeg zeker niet aanvallen qua mentaliteit. Een gewond dier als OHL kan soms gekke sprongen maken, dat wisten we op voorhand."

"We hebben een paar cadeautjes uitgedeeld", vervolgde de goalie. "Door kleine verdedigende foutjes kreeg de thuisploeg vertrouwen. We hoopten hier mathematisch zeker te zijn van play-off 1, maar dat zal nog even wachten worden."

We waren niet geconcentreerd genoeg -

Fernando Canensin

Canesin vertelde ongeveer hetzelfde: "We waren niet geconcentreerd genoeg in het begin van de wedstrijd. Heel de eerste helft lieten we niets zien en toen was het al te laat. De 3-0 betekende de doodsteek voor ons."

KVO heeft een wisselvallige tweede seizoenshelft achter de rug. Dat zag de Braziliaanse middenvelder ook. "We hebben, net zoals sommige andere ploegen, een moeilijke terugronde achter de rug, maar willen nog alles geven richting de play-offs.

De wissel van Nicklas Pedersen bracht terug wat vuur in de kustploeg, maar het kalf was toen al verdronken. "In Leuven is het vaak moeilijk", vertelde de Deen. "Ik weet niet waarom het hier niet liep voor ons. We wonnen weinig duels en zo geraak je natuurlijk moeilijk in de match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties