Teodorczyk maakt indruk op fans en ploegmaats: "Dit belooft!"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 3 reacties
Teodorczyk maakt indruk op fans en ploegmaats: "Dit belooft!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als je een mooi debuut wil maken als aanvaller moet je scoren. Als je daarbovenop nog eens een heel mooie assist geeft, dan is je entree meer dan geslaagd. Lukasz Teodorczyk won gisteren al de harten van de Anderlecht-fans.

Berichtje van een Anderlecht-fan direct na de match: "Die Pool, daar gaan ze nog plezier aan beleven." Meestal reageren we daar niet op, maar deze keer moesten we hem wel gelijk geven. Zijn ploegmaats waren trouwens ook onder de indruk. "Hij heeft pas vrijdag aangesloten, maar je kan er niet naast kijken", zei Youri Tielemans. "Geen slecht begin hé."

Tielemans toonde bewondering voor de enige man die op het veld nog voor hem speelt. "Hij is goed met beide voeten en dat is niet slecht voor de ploeg. Hij heeft een winnaarsmentaliteit en dat hadden we nodig. Hoe we met hem communiceren. Hij redt zich wel in het Engels, dus dat lukt wel. En voor de rest is voetbaltaal universeel."

Ook Leander Dendoncker ziet het wel zitten. "Een goeie aanvaller. Hij had enkel vrijdag en zaterdag met ons getraind en dan toont hij dit al. Als de automatismen nog beter worden, zit het wel goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties