Reactie In allerijl naar de periodetitel: "Mijn dochter had het voorspeld"

Dirk Pieters vanuit Roeselare
| 5 reacties
In allerijl naar de periodetitel: "Mijn dochter had het voorspeld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare heeft het ook tegen Antwerp geflikt. Het won na een felbevochten wedstrijd in eigen huis met 2-1. En dus was er dolle vreugde én toch ook al opnieuw de focus richting de tweede periode.

"We begonnen dramatisch aan de competitie, maar konden nadien een fantastische reeks neerzetten. Onze ploeg was grotendeels nieuw en dan duurt het even voor je op elkaar ingespeeld geraakt, maar het is gelukt. Nu kunnen we even vieren, want we hadden het lastig tegen Antwerp", aldus François Kompany.

In de tweede periode zal Antwerp zeker meespelen

"Kudimbana pakte bijna alles. Het begon redelijk frustrerend te worden als je zag welke reddingen hij allemaal uit zijn mouw schudde." Ook coach Mercier zag zijn hecht team uiteindelijk op karakter de drie verlossende punten pakken. "We waren erg sterk op mentaal vlak, dus mogen we spreken van een terechte overwinning."

Mercier wist op voorhand wat de uitslag zou zijn ... "Mijn dochter had voorspeld dat we 2-1 gingen winnen", lachte de oefenmeester van Roeselare. "De tweede periode? Daarin zal Antwerp zeker meespelen, laat ons nu eerst maar hiervan genieten en dan opnieuw onze huid duur verkopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties