KVO-doelman voelde de bui hangen toen Proto kwam en solliciteert nu al intensief: "Veel clubs kunnen internationale doelman die de JPL kent gebruiken"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
KVO-doelman voelde de bui hangen toen Proto kwam en solliciteert nu al intensief: "Veel clubs kunnen internationale doelman die de JPL kent gebruiken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Proto raakte vorige week zwaar geblesseerd aan de knie. Een domper voor KV Oostende dat zijn nummer 1 voor maanden zag uitvallen. Didier Ovono kreeg zo plots weer zijn kans in het KVO-doel.

Speelgelegenheid die hij niet meteen had zien aankomen. "Toen KV Oostende voor Silvio koos, was de boodschap duidelijk", vertelt Ovono. "Concurrentie was niet mogelijk. Er was meteen een duidelijke nummer 1 en 2."

Toch bleef Ovono op en top prof, zoals hij eerder aangaf. (Lees HIER meer). "De club kan op me rekenen en ik doe mijn werk. Voor een club die strijdt om PO1 is het belangrijk om twee goede doelmannen te hebben."

Voor een club die om PO1 strijdt, zijn twee goede doelmannen belangrijk

Ovono ziet zijn contract volgende zomer aflopen bij de Kustboys. De goalie wil met Gabon naar het WK van 2018 in Rusland. In beeld blijven is dus de boodschap, maar kan dat wel als je op de Oostendse bank zit?

"Ik zit hier intussen vier jaar en voel me thuis in Oostende, maar nog een seizoen als tweede doelman is geen optie. Ik heb internationale ervaring en ken de Jupiler Pro League. Veel clubs kunnen zo'n keeper gebruiken", doet Ovono al een open sollicitatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties