Reactie Ferrera zucht: "Ik hoop dat dát de uitleg was ... en een les voor de komende negen matchen"

Ferrera zucht: "Ik hoop dat dát de uitleg was ... en een les voor de komende negen matchen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij was geen gelukkig man. En daarmee gebruiken we een eufemisme om u tegen te zeggen. Een donderwolk bij heldere hemel in het Koning Boudewijnstadion. Wat hij zag op het veld, daar kon je natuurlijk ook niet blij van worden ...

KV Mechelen acteerde zwak en in de eerste helft lieten ze zich helemaal wegspelen door een gretig en fris Union Saint-Gilloise. "Het is een open deur opentrappen om te zeggen dat de coach niet tevreden was na die eerste helft", besefte doelman Colin Coosemans. Het was echt niet goed en het ontbrak ook aan grinta.

"Een ploeg uit tweede nationale dat nog niet vaak tegen eersteklassers heeft gespeeld is voor dit soort wedstrijden natuurlijk extra gemotiveerd. Het was duidelijk dat het hen niet aan motivatie ontbrak", pikte Tim Matthys in. "We hebben het teveel willen forceren en zijn daarbij in het mes gelopen."

Coach Ferrera was dan weer bijzonder teleurgesteld achteraf: "Zij waren gretiger en wij misschien iets minder met de focus op deze match. Ik hoop dat dit de uitleg is én een les naar de volgende negen wedstrijden toe, want hier kunnen we niet tevreden van zijn. Misschien hebben ze gedacht dat het tegen een ploeg uit 1B ook zou lukken zonder aan 100% te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties