Woensdagochtend wees niets erop dat Hein zou stoppen: "Het was een echte schok"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 18 reacties
Woensdagochtend wees niets erop dat Hein zou stoppen: "Het was een echte schok"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck gaf vlak voor zijn afscheid bij AA Gent nog een laatste training. Daarna lichtte hij de spelers en staf in over wat zou komen. Iedereen viel uit de lucht.

Peter Balette schoof vrijdagmiddag aan voor de Gentse persconferentie. Wanneer we hem vroegen op welk moment hij op de hoogte was, vielen we van onze stoel. "Zo'n tien minuten voor jullie het wisten", aldus Balette.

"Natuurlijk was de consternatie heel groot toen hij zei dat het de laatste training was. Hein heeft naar ons én naar de spelers toe nooit de indruk gegeven dat het hem teveel was. Het was de meest normale training."

Na de speech van Hein bleef iedereen nog twee minuten verweesd zitten

-Nana Asare

Er was niets te zien aan Hein Vanhaezebrouck. "Hij begon zelfs nog over vlekken op het glas van de eetruimte, dat die zo snel mogelijk weg moesten." Ook de staf wist het toen pas. "Hein heeft zich daarna meteen verontschuldigd, hij wou het tegen iedereen in levende lijve zeggen, daarom mochten wij het ook nog niet weten."

Ook Nana Asare viel uit de lucht. "Alles was normaal en iedereen was in shock toen hij het zei. We bleven nog twee minuten verweesd zitten na de speech om alles te verwerken. Niemand verwachtte het."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties