Geen zege van Standard tegen Club: "Als we play-off 1 niet halen, dan is dat helemaal onze fout"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 5 reacties
Geen zege van Standard tegen Club: "Als we play-off 1 niet halen, dan is dat helemaal onze fout"

Gemiste kans voor Standard, dat een tegen leider Club Brugge op voorsprong kwam, maar toch nog twee punten uit handen gaf. Man in vorm Renaud Emond weet dat het na het 1-1 gelijkspel moeilijk wordt om play-off 1 te halen.

"Dit is een nieuwe ontgoocheling voor ons", aldus Emond. "We kwamen op voorsprong en waren zeker niet slecht. Maar in de tweede helft krijgen we dan een goal tegen op een corner, waarbij er zeker twee duidelijke fouten gebeuren", baalt de aanvaller.

Boucaut zag er geen fout in en keurde de goal niet af. "Ik begrijp niet waarom de scheidsrechter niet floot", zegt Emond. "Ik heb met de lijnrechter gesproken en hij antwoordde me dat Koutroubis altijd fouten maakte bij stilstaande fases in ons voordeel. Maar dat maakt niet uit. Dit doet pijn, maar dat is nu eenmaal voetbal."

"Nu moeten we 6 op 6 pakken en dan zien we wel of we het halen"

Al had Standard natuurlijk ook wel een gelukje dat het scoorde vanuit buitenspel. "Ik heb gehoord dat er buitenspel gemoeid was bij ons doelpunt, dus dat compenseert toch wel. We kunnen ook niet zeggen dat het de fout van de scheidsrechter is dat we niet gewonnen hebben. Het was aan ons om een tweede goal te maken. Als we play-off 1 niet halen, dan is dat helemaal onze fout", geeft Emond toe. "Nu moeten we 6 op 6 pakken en dan zien we wel of we het halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties