Bij Eupen zijn ze door het dolle heen: "Onbeschrijfelijk! Dit is het mooiste moment uit mijn carrière"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 7 reacties
Bij Eupen zijn ze door het dolle heen: "Onbeschrijfelijk! Dit is het mooiste moment uit mijn carrière"
Foto: © photonews

Zo immens de ontgoocheling is bij KV Mechelen, zo ontzettend groot is de opluchting en vreugde bij Eupen. Het zag er even benard uit voor de mannen van Claude Makélélé, maar in een knettergek kwartier vielen er vier goals. Mickaël Tirpan kon het na afloop amper geloven.

De 24-jarige noeste krijger van Eupen, die op tal van posities uit de voeten kan, verwoordde na afloop zijn gevoelens van blijdschap: "Dit is echt onbeschrijfelijk, 'dees' is het mooiste moment uit mijn carrière tot nu toe. We hebben moeten vechten dit jaar en we wisten dat het enorm lastig ging worden." 


Deugddoende 2-0

Op een gegeven moment leek de degradatie zelfs al een feit: "Je gaat naar binnen met 0-0, Mechelen ook. Dan geloof je er nog in. Je komt dan 1-0 voor en dan hoor je dat het daar al 2-0 is. Dat deed 'effe' pijn, maar we zijn blijven doordrukken. Er gingen twee of drie kansen niet binnen, maar die 2-0 deed ons enorm veel deugd.  De rest van verhaal kennen jullie hé, het is gewoon prachtig."

Tirpan geeft ruiterlijk toe dat ze volop het gebeuren in Mechelen aan het volgen waren: "We gaan er niet over liegen hé, we moesten er wel naar kijken om te weten wat we moesten doen. We zijn gewoon blijven doorduwen, fantastisch hoe we hebben laten zien hoe graag en hard we willen vechten voor Eupen. Als je dan ook ziet hoe de fans ons zijn blijven steunen, dat is gewoon schitterend. Dit is echt het allermooiste dat ik al heb meegemaakt in het voetbal", klinkt het bij 'Play Sports'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties