Jelle Vossen danig onder de indruk na winnen Supercup: "Chapeau!"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 11 reacties
Jelle Vossen danig onder de indruk na winnen Supercup: "Chapeau!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Transferperikelen bij Abdoulay Diaby en een blessure bij Emmanuel Dennis en dus mocht Jelle Vossen gisteravond de honneurs waarnemen aan de zijde van Wesley Moraes. De 29-jarige spits van Club werkte als vanouds keihard en had na afloop lof voor zijn nieuwe ploegmaats.

Ze maakten dan ook indruk in de Supercup, Arnaut Danjuma Groeneveld op kop. Al deden ook Karlo Letica en Mats Rits het voortreffelijk bij hun debuut. En dat zag ook Vossen: "Chapeau voor de nieuwe jongens. Het is goed dat ze meteen mee zijn met het voetbal van Club Brugge. Ze hebben het goed gedaan. Ze hebben mentaliteit en kwaliteit getoond, het komt zeker goed." 

Ruimtes zoeken en vinden

Voor good old Jelle Vossen is het toch ook al zijn vierde prijs in Brugse loondienst, al werd het ondanks een dubbele bonus toch geen avondwandeling voor blauw-zwart: "Het was moeilijk om de ruimtes te vinden. In het tweede gedeelte van de eerste helft lukte dat wel goed en hebben we het meteen ook goed uitgespeeld", klinkt het op de clubwebsite. "We hebben de ruimtes achter de defensie van Standard goed benut en zo konden we met een 2-0 voorsprong gaan rusten."

Na een kwartiertje uitblazen, was het andere koek: "Standard kwam beter in de match, al was dat geen bewuste keuze van ons. Zij hebben ook hun kwaliteiten getoond. Zij oogden frisser en op de counter maken ze die 2-1. Het is nog vroeg en de voorbereiding zit bij iedereen nog wat in de benen. Het belangrijkste is de overwinning en het feit dat we een prijs pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties