Geen deuk in een pakje boter bij AA Gent, nu hangt er al Duitse topclub aan de lijn bij Liverpool

Geen deuk in een pakje boter bij AA Gent, nu hangt er al Duitse topclub aan de lijn bij Liverpool
Foto: © photonews

Amper iets gepresteerd bij AA Gent, maar nu zes goals in zeven matchen... Zouden ze in de Ghelamco Arena iets verkeerd in zijn water gedaan hebben? In ieder geval laat de 21-jarige Nigeriaanse aanvaller zich opmerken. Liverpool wrijft zich in de handen.

Zo zouden de Reds, die hem verhuren aan Moeskroen, maar liefst 11 miljoen euro voor hem vragen, weet HLN. Die prijs plakten ze op zijn hoofd toen Schalke 04 onlangs aan de lijn hing. Die hadden daarvoor ook al Jürgen Klopp gebeld om de kwaliteiten van de spits te bespreken.

Liverpool wil hem nog wel een jaar uitlenen, want ze denken niet dat hij al klaar is voor de Premier League. Maar nu willen ze ook wel bonussen in het contract laten opnemen. 

Awoniyi zelf blijft rustig: "Het is nog te vroeg om te praten over mijn toekomst. Ik heb het ook niet allemaal in eigen handen, Liverpool zal meebeslissen. Op dit moment ben ik een speler van Moeskroen, daar wil ik me op focussen. Het is mijn ambitie om de komende maanden de lijn van na Nieuwjaar door te trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties