🎥 Ndongala richt zich na bewogen week door 'H&M-incident' weer op voetbal: "Erg gemotiveerde Mazzu"

🎥 Ndongala richt zich na bewogen week door 'H&M-incident' weer op voetbal: "Erg gemotiveerde Mazzu"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagavond zijn alle ogen gericht op Felice Mazzu wanneer hij als trainer van Genk terugkeert in Charleroi. Het zal zeker een speciaal moment zijn voor hem, na zes jaar aan het hoofd te hebben gestaan van de lokale ploeg. Ook Dieumerci Ndongala bracht er enkele jaren door.

Dieumerci Ndongala beseft dat de match zeker iets met Felice Mazzu zal doen. "We weten dat hij erg gemotiveerd is. We heben zin om hem een plezier te doen en te winnen. Maar het is ook voor onszelf, voor ons parcours en onze supporters."

Goed beeld nagelaten

De rechterflankspeler wil niets laten liggen in het Zwarte Land. "We hebben de kans om vrijdag de drie punten te pakken en we gaan er alles aan doen. Ik verwacht een interessante match. Ik denk dat we een goed beeld van onszelf hebben nagelaten in Brugge. We moeten op hetzelfde elan doorgaan. We hebben pech gekend in het seizoensbegin, maar zijn nu weer op de goede weg."

Voor Ndongala is het al een bewogen week geweest, met de nodige heisa rond een incident in de H&M in Vilvoorde. "Ik ben ten onrechte beschuldigd. Ik werd van diefstal beschuldigd terwijl ik niets gedaan had. Ze hebben me geviseerd omdat ik de enige zwarte was in de winkel. Dat is triest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties