'Kortrijk wil doelman voor de neus van Anderlecht wegkapen'

Jens Nimmegeers
| 8 reacties
'Kortrijk wil doelman voor de neus van Anderlecht wegkapen'

William Dutoit heeft een aflopend contract bij KV Oostende, maar de Franse doelman kan wel actief blijven in de Belgische competitie. Zowel Kortrijk als Anderlecht volgen de situatie rond de doelman op de voet.

Dutoit draait ondertussen al enkele jaren mee in de Jupiler Pro League. Via Sint-Truiden kwam de ervaren doelman bij KV Oostende terecht, maar door de financiële perikelen rond de club wordt het contract van Dutoit niet verlengd. 

Zowel KV Kortrijk als Anderlecht zouden Dutoit transfervrij willen binnenhengelen. Door het vertrek van Jakubech en Bruzesse is Kortrijk nog op zoek naar een nieuwe eerste doelman. Met Dutoit trekt het de nodige ervaring aan én de Fransman kent de competie.

Bij Anderlecht zou Dutoit de rol van tweede keeper op zich kunnen nemen. Eerder gaf Dutoit in La Dernière Heure al aan dat hij moeilijk 'nee' zou kunnen zeggen tegen Anderlecht.

Anderlecht hoopt een ervaren tweede doelman aan te trekken, die kan dienen als stand-in voor Hendrik Van Crombrugge. Ook Silvio Proto en Michel Vorm worden genoemd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties