Einde verhaal voor Lukaku? 'Inter heeft meer dan zestig miljoen euro veil voor... zijn vervanger'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Einde verhaal voor Lukaku? 'Inter heeft meer dan zestig miljoen euro veil voor... zijn vervanger'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De toekomst van Romelu Lukaku bij Internazionale FC is hoogst onzeker. Het lijkt er zelfs steeds meer op dat de Italianen na het seizoen definitief afscheid zullen nemen van de Rode Duivel.

Ook de Milanese bestuurskamer bevestigde inmiddels al dat Romelu Lukaku na het seizoen zal terugkeren naar Chelsea FC. “We zullen vervolgens wel zien wat er in de toekomst zal gebeuren”, is de strijdvaardigheid om hem definitief terug naar Internazionale FC te halen al serieus bekoeld.

Meer zelfs: Inter is op zoek naar een vervanger voor Big Rom. De prestaties van de Rode Duivel wegen anno 2023 niét op tegen de kosten en om die reden slaan de Italianen een andere weg in. 

jonathan david

Fichajes weet dat Jonathan David helemaal bovenaan de Milanese verlanglijst prijkt. De voormalige smaakmaker van KAA Gent scoort doelpunten in het shirt van Lille OSC. Met negentien doelpunten in de Ligue 1 lijkt hij wederom klaar voor een volgende stap.

Geen plaats voor David én Lukaku

Al heeft zo’n transfer een prijs. De marktwaarde van David bedraagt zestig miljoen euro, terwijl Lille daar toch enkele miljoenen heeft bijgeteld. En zo’n bedrag valt niét te rijmen met een verlengd verblijf van… Lukaku.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties