Degraderende sterkhouder doodeerlijk over interesse: "Deze club uit 1A wilde me, maar ..."

Degraderende sterkhouder doodeerlijk over interesse: "Deze club uit 1A wilde me, maar ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen degradeerde met Zulte Waregem naar de Challenger Pro League. Uiteindelijk besloot hij te blijven bij Essevee. Ondanks aandacht van andere clubs.

Heel wat teams wilden er de aanvaller van Zulte Waregem graag bij hebben. En daar waren ook teams uit 1A bij die achter zijn veren zaten.

Zo ook onder meer KVC Westerlo, het nummer 7 uit de Jupiler Pro League afgelopen seizoen. Jelle Vossen geeft ook toe dat hij met hen ging praten.

Jelle Vossen
© photonews

"Ik ben gaan onderhandelen met Westerlo. De rit achteraf duurde twee uur", is hij heel openhartig daarover in Het Nieuwsblad. Geen spek voor zijn bek dus.

"Ook het totaalplaatje bij Essevee was beter. Maar het ging ook over de afstand, stel je voor dat je daar dan tekent ..."

West-Vlaanderen

"Dan moet je een paar keer per week daar blijven slapen. Of verhuizen. En eerlijk gezegd: ik wil niet meer verhuizen uit West-Vlaanderen."

En dus bleef het uiteindelijk gewoon bij Zulte Waregem. Een overweging die ook Ruud Vormer overigens maakte. Ook hij doet er nog een jaartje bij voor Essevee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties