'Robbe Decostere zag naast KV Kortrijk nog andere Belgische transfer in het water vallen'

'Robbe Decostere zag naast KV Kortrijk nog andere Belgische transfer in het water vallen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is niet bepaald de transferzomer van Robbe Decostere geworden. Hij blijft ondertussen bij Cercle Brugge aan de slag.

Robbe Decostere leek helemaal rond met KV Kortrijk. Hij had zijn medische tests afgelegd en het contract lag klaar om te ondertekenen, maar plots werd de deal afgeblazen en keerde hij terug naar Cercle Brugge.

In de wandelgangen is te horen dat de overname van de West-Vlaamse club door Burnley aan de oorzaak lag van het afspringen van de deal. Alle onderhandelingen die bezig waren, zouden stopgezet zijn op dat moment.

Volgens Gazet van Antwerpen kwam Decostere ook in beeld bij Beerschot. De club uit de Challenger Pro League zou de nodige interesse hebben gehad, maar van een deal is er nog altijd geen sprake.

Beerschot heeft geen transferbudget en moet spelers verkopen vooraleer het een transfer kan doen. Decostere zou nog een optie zijn, maar dan moet de club wel eerst Luca Meisl, Robbe Quirynen en/of Henri Koide kwijtgeraken.

De kans dat Decostere op het Kiel verschijnt is er dus nog wel, maar afhankelijk van het feit of Beerschot nog jongens naar een nieuwe club kan loodsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties