Blijft hij of blijft hij niet? Liverpool-sterkhouder doet opnieuw uitspraken over zijn toekomst

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Blijft hij of blijft hij niet? Liverpool-sterkhouder doet opnieuw uitspraken over zijn toekomst
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Virgil van Dijk staat in het oog van de storm nadat hij liet optekenen dat hij twijfelt aan zijn toekomst bij Liverpool FC. Al heeft de aanvoerder inmiddels zijn staart alweer ingetrokken.

"Ik weet niet of ik onder de nieuwe coach nog voor Liverpool FC zal voetballen", liet Virgil van Dijk enkele dagen geleden optekenen. Met andere woorden: vertrekt na de coach ook de aanvoerder bij The Reds? Dat kan VIA DEZE LINK nog eens worden nagelezen.

"Mijn uitspraken zijn volledig uit de context gehaald", reageert van Dijk in de Engelse media. "Het klopt dat mijn contract na volgend seizoen afloopt en dat er de komende maanden dus beslissingen moeten genomen worden. Maar vijf jaar geleden werd op eenzelfde moment zelfs niet over mijn contract gesproken."

Vijf jaar geleden werd op eenzelfde moment zelfs niet over mijn contract gesproken

Virgil van Dijk

De aanvoerder wil graag rond de tafel zitten met zijn bazen. "Het klopt dat de mededeling van Jürgen Klopp hard is aangekomen. Maar ik ben nog steeds heel graag bij Liverpool. Laat dat héél duidelijk zijn. Ik ben de aanvoerder en geniet van elke seconde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties