Na het vertrek van Joseph Paintsil krijgt Wouter Vrancken toch eens een driedubbele opsteker

Na het vertrek van Joseph Paintsil krijgt Wouter Vrancken toch eens een driedubbele opsteker
Foto: © photonews

Het draait voorlopig vierkant voor Racing Genk in 2024 met amper 3 op 15. Maar Wouter Vrancken kan tegen RWDM wel opnieuw op drie spelers rekenen.

Tegen RWDM zal Wouter Vrancken zaterdag niet meer kunnen rekenen op Joseph Paintsil. Hij trekt naar LA Galaxy voor zijn medische testen, maar was door een vijfde gele kaart van het seizoen tegen KV Mechelen ook sowieso geschorst. 

Drie spelers opnieuw fit

Toch mag Vrancken hopen. Volgens Het Belang van Limburg zal Yira Sor opnieuw fit zijn voor de wedstrijd tegen RWDM. Hij ontbrak tegen KV Mechelen met een spierblessure, maar mocht al opnieuw individueel trainen en zal inzetbaar zijn. 

Ook Joris Kayembe stond opnieuw op het trainingsveld. Hij was de afgelopen op de Africa Cup, waar hij met Congo op de ondankbare vierde plek eindigde. Mujaid Sadick sloot woensdag al opnieuw aan na buikgriep.

Al is het niet allemaal goed nieuws. Matias Galarza kreeg woensdag een trap tegen de voet en moest de training toen hinkend verlaten. De Argentijn is dan weer onzeker voor de wedstrijd tegen RWDM. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties