Dirk Kuyt vertelt waar het op staat na verloren topper in Challenger Pro League

Dirk Kuyt vertelt waar het op staat na verloren topper in Challenger Pro League
Foto: © photonews

Beerschot verloor zondag met 4-2 de topper van Deinze. Op basis van het doelsaldo blijven de mannen van trainer Dirk Kuyt echter wel aan de leiding.

Beerschot kwam 2-0 op achterstand tegen Deinze, maar wist de bordjes uiteindelijk wel nog weer in evenwicht te brengen. Finaal gingen de spelers van trainer Dirk Kuyt echter nog helemaal onderuit in de Dakota Arena.

“Voor de rust ontbrak de wil om de tegenstander echt pijn te doen”, vertelde Kuyt aan Gazet van Antwerpen. “Dat hebben we tijdens de rust uitgebreid aangehaald en dan kan ik alleen maar tevreden zijn over de manier hoe mijn spelers uit de kleedkamer kwamen voor die tweede helft.”

Doelpunt valt aan de verkeerde kant voor Beerschot

Beerschot leek op weg naar de 2-3, maar het doelpunt viel aan de andere kant en die slag kwamen de bezoekers niet meer te boven.

Daarmee liet Beerschot ook een unieke kans liggen om afstand te nemen in de rangschikking van de Challenger Pro League. Nu blijft alles ontzettend spannend en is Beerschot nog leider op basis van het doelpuntensaldo.

“Het doet pijn om te verliezen, want ik ben een winnaar. Maar je moet het ook wel kunnen plaatsen, zeker wanneer je het wedstrijdverloop bekijkt. Ach ja, voor de neutrale toeschouwer was het een leuke pot voetbal”, voegde Kuyt er nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties