🎥 Mag de Puskas Award al uitgereikt worden? Dit heerlijke doelpunt werd afgelopen weekend gescoord in Serie A

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
🎥 Mag de Puskas Award al uitgereikt worden? Dit heerlijke doelpunt werd afgelopen weekend gescoord in Serie A
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mag de Puskas Award al uitgedeeld worden? Dany Mota zal alvast één van de favorieten zijn om de begeerde trofee te winnen. Het doelpunt van de aanvaller van AC Monza was een absoluut pareltje.

De beelden van het doelpunt van Dany Mota gaan momenteel de wereld rond. Met een (halve) omhaal bracht de 25-jarige Portugees AC Monza op een 0-2-voorsprong op het veld van Genoa CFC.

Het doelpunt wordt meteen gezien als één van de kanshebbers op de Puskas Award. Met die prijs zet wereldvoetbalbond FIFA op het einde van ieder kalenderjaar het mooiste doelpunt van de voorbije voetbaljaargang in de kijker.

De felbegeerde trofee werd vorig seizoen nog gewonnen door Guilherme Madruga. De Braziliaanse middenvelder scoorde onderstaand doelpunt in de wedstrijd tussen Botafogo en Novorizontino in de Braziliaanse tweede klasse.

Voor de volledigheid: het werd afgelopen weekend nog spannend in de wedstrijd tussen Genoa en Monza. De thuisploeg kwam nog terug tot 2-2, maar uiteindelijk trokken Mota en ploegmakkers aan het langste eind. Monza won de wedstrijd met 2-3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties