Eden Hazard onthult waar hij het meeste spijt van heeft: "Als ik één ding uit het verleden kon veranderen..."

Eden Hazard onthult waar hij het meeste spijt van heeft: "Als ik één ding uit het verleden kon veranderen..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard heeft teruggeblikt op een deel van zijn carrière. Hij weet wat hij zou veranderen als hij de mogelijkheid had.

Eden Hazard is momenteel aan het genieten van zijn pensioen. Hij woont heel wat leuke evenementen bij. Onlangs werd hij nog in de bloemetjes gezet bij zijn ex-club LOSC.

Maar zoals geweten, kwam dit pensioen vroeger dan verwacht vanwege de vele blessures die hem op de bank hielden bij Real Madrid, de club van zijn dromen waar hij uiteindelijk nooit echt doorbrak...

In een interview met de podcast Chequeo Var, keek de voormalige aanvoerder van de Rode Duivels terug op zijn carrière. Ook waar hij spijt van heeft.

Hazard had zijn operatie willen vermijden

"Als ik één ding uit het verleden kon veranderen, zou het zeker de enkeloperatie zijn die ik in maart 2020 onderging", bekende hij.

"Bij mijn terugkeer in Madrid vanuit Dallas barstte net de Covid-uitbraak los. Ik heb meer dan twee maanden alleen thuis doorgebracht, terwijl ik revalideerde, zonder fysiotherapeut. Als ik één situatie uit mijn verleden kon veranderen, zou het die zijn."

Hazard legt uit dat hij zelfs zijn arts belde om te komen helpen bij zijn revalidatie ondanks de pandemie: "Mijn doel was om weer op topniveau te komen. Aan het einde van de lockdown keerde ik terug naar het veld, maar mijn enkel voelde niet goed aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties