🎥 Een beter moment om zijn eerste profdoelpunt te maken was er niet: "De opluchting was enorm!"

🎥 Een beter moment om zijn eerste profdoelpunt te maken was er niet: "De opluchting was enorm!"
Foto: © photonews

Sieben Dewaele was vrijdagavond van groot belang voor KV Oostende. Hij scoorde een geweldige volley die er mee voor zorgde dat de club in 1B blijft.

Sieben Dewaele kon geen mooier moment kiezen om zijn eerste profdoelpunt te scoren. In de belangrijke wedstrijd tegen SL 16 opende de 25-jarige middenvelder de score.

Kort voor het halfuur pakte Dewaele uit met een knap schot. Een onhoudbare volley net onder de lat van doelman Matthieu Epolo, die de bal naar het midden had gestoten.

De opluchting was erg groot na het laatste fluitsignaal. KVO won met 2-1. "Die is enorm. Enorm! Niet alleen bij spelers, staf, maar ook de supporters. Na zo'n moeilijk seizoen, doet dit enorm veel deugd", vertelde hij bij Sporza.

"Misschien had ik een beetje geluk? Daar moet je niet twijfelen. Het is mijn eerste goal uit mijn profcarrière. Trouwens ook een van de mooiste die ik ooit binnen trapte", gaat hij verder.

"Die 2-1 kwam wat uit het niets. Dan moet je de focus erbij houden. We wilden het seizoen winnende afsluiten. Dat het gelukt is, vind ik erg mooi", besluit Dewaele.

Oostende verzekerde zich zo van het behoud in de Challenger Pro League. SL 16 was al gedegradeerd en Seraing heeft het ook niet gehaald.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties