Pro League maakt speelschema van Promotion Play-offs bekend

Pro League maakt speelschema van Promotion Play-offs bekend
Foto: Photonews

Vrijdagavond kregen we de grote ontknoping van de Challenger Pro League te zien. Dender verzekerde zich van de promotie naar 1A, terwijl KV Oostende zich verzekerde van het behoud.

Er maken nu verder nog vier ploegen kans op promotie via de Promotion Play-offs. Het gaat om de nummers drie tot en met zes van de Challenger Pro League.

Dat zijn Deinze, Lommel, Zulte Waregem en Patro Eisden. RFC Luik heeft de play-offs net gemist, terwijl Patro Eisden zich op het laatste moment kwalificeerde.

De winnaar van deze mini-competitie speelt vervolgens tegen de tweede van de Relegation Play-offs in de Jupiler Pro League.

Op zaterdag maakte de Pro League het schema voor de Promotion Play-offs bekend. Deinze neemt het op tegen Patro Eisden. De heenwedstrijd vindt plaats op zaterdag 27 april in Maasmechelen. De terugwedstrijd wordt op woensdag 1 mei gespeeld.

Lommel speelt twee keer tegen Zulte Waregem. De heenwedstrijd zal ook op 27 april doorgaan in de Elindus Arena. De terugwedstrijd volgt op 1 mei.

De winnaars van de dubbele confrontatie kijken elkaar op 5 en 12 mei in de ogen. Die wedstrijden zullen om 16u beginnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties