Jackpot voor Anderlecht? 'Sporting CP knapt niét af op prijskaartje en drukt gaspedaal in voor Debast'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Jackpot voor Anderlecht? 'Sporting CP knapt niét af op prijskaartje en drukt gaspedaal in voor Debast'

Zeno Debast is aan zijn laatste weken bezig bij RSC Anderlecht. Sporting CP drukt het gaspedaal in om de verdediger naar Lissabon te halen.

Sporting CP meldde zich enkele weken geleden met een openingsbod voor Zeno Debast. De Portugese topclub wil zestien miljoen euro betalen voor de verdediger van RSC Anderlecht.

Jesper Fredberg luisterde, maar liet weten dat zo'n bedrag niet volstaat. De sportief directeur van paars-wit mikt op een bedrag boven twintig miljoen euro. Zeker in een seizoen met een EK is dat realistisch.

Debast Zeno
© photonews

Record weet dat Sporting Clube de Portugal - we mogen hun naam al eens voluit schrijven - niét is afgeknapt op dat bedrag. Integendeel: de Portugezen voeren de druk.

Vertegenwoordigers van Sporting zaten de voorbije dagen rond de tafel met (de entourage van) Debast. Het mag duidelijk zijn: ook de Rode Duivel ziet een verhuis naar Lissabon zitten.

Waar speelt Zeno Debast volgend seizoen?

Eerder meldden ook PSV en Eintracht Frankfurt zich al voor Debast. Hun biedingen kwamen niet hoger dan vijftien miljoen euro. De paars-witte penningmeester wrijft zich alvast in de handen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties