Liverpool zal moeten betalen voor Simao

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Liverpool zal moeten betalen voor Simao
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benfica wil hem eigenlijk niet kwijt, maar als FC Liverpool een grote inspanning levert, kan het de Portugese international Simão Sabrosa wegkopen bij de Portugese landskampioen. De Portugezen denken aan een prijskaartje van 18,5 miljoen euro. Afgelopen zomer bood Liverpool al eens op de aanvaller, maar Benfica vond 12,3 miljoen euro veel te weinig.

In de Portugese sportkrant Record zegt Benfica-voorzitter Luis Felipe Vieira dat Benfica niet van plan is om spelers te laten gaan. Anderzijds als de club een aanbod zou krijgen dat het niet kan weigeren, zullen ze de speler laten gaan. Hij zei dat als Liverpool al 18,5 miljoen euro had betaald, Simão al lang op Anfield Road te bewonderen was.

Liverpool is nu aan zet om te gaan onderhandelen. Liverpool liet bij monde van trainer Rafael Benitez al verstaan dat Simão erg hoog op het verlanglijstje staat. De Portugees speelde eerder ook al bij FC Barcelona, maar kon daar zijn status als grote belofte nooit waarmaken. Daarom verhuisde hij enkele seizoenen geleden terug naar Portugal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties