Simão vertrekt allicht naar Valencia

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Simão vertrekt allicht naar Valencia
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens verschillende Portugese media speelt de Portugese international Simão Sabrosa volgend seizoen voor het Spaanse FC Valencia. De club zou met de Simão al een principe-akkoord hebben voor vier jaar. Valencia moet enkel nog tot een akkoord komen met Simão's huidige club, Benfica Lissabon.

Het worden wel nog moeilijke onderhandelingen met Benfica, want de Portugese topclub wil zo'n twintig miljoen euro vangen voor zijn goudhaantje. Valencia zou tot dus ver een bedrag van vijftien à zestien miljoen euro geboden hebben plus de Italiaanse aanvaller op overschot Marco Di Vaio.

Francesco Zavagli, de Italiaanse zaakwaarnemer van Di Vaio, gaf al aan dat de Portugese competitie voor de aanvaller een uitstekende optie zou zijn. Di Vaio zou in de Portugese hoofdstad zijn landgenoot Fabrizio Miccoli terugvinden. Beiden zijn ex-spelers van Juventus Turijn. Miccoli is zelfs nog eigendom van de Italiaanse club. Maar het lijkt er vooralsnog op dat Benfica niet zit te wachten op Di Vaio. De kersverse trainer van Benfica, Fernando Santos, zou hem namelijk niet nodig hebben.

De komende dagen wordt er uitsluitsel verwacht in de transfer. Simão kan bij Valencia maar liefst 2,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen. De vleugelaanvaller was afgelopen zaterdag niet te zien op de ploegpresentatie van Benfica. Voor de 49-voudig Portugese international zou een overstap naar Valencia betekenen dat hij terugkeert naar Spanje. Eerder was de Simão al actief bij FC Barcelona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties