Everton wil bod uitbrengen op Bradley

De Nijs Michael
| 0 reacties
Everton wil bod uitbrengen op Bradley
Foto: © SC

In de Nederlandse competitie beleeft Heerenveen een absoluut topseizoen, de club strijdt momenteel met Ajax om de tweede plaats in het klassement. Een groot aandeel in de goede prestaties van het team is weggelegd voor Michael Bradley.

Dat is niet enkel in Nederland opgevallen, ook verschillende Europese teams volgen de prestaties van Bradley op de voet. Zo raakte al eerder bekend dat het Duitse Hamburger SV verregaande interesse toont in de speler, de club houdt namelijk ernstig rekening met een vertrek van Rafaël Van der Vaart en ziet in Bradley zijn gedroomde opvolger. De Duitse club zou zelfs al een bod voorbereiden op de Amerikaan.

Intussen krijgt het team uit Hamburg echter stevige concurrentie uit Engeland. Everton zou namelijk eveneens hengelen naar de diensten van Bradley, de club uit Liverpool zou een bod op de draaischijf van Heerenveen voorbereiden. Bij Everton zou Bradley de opvolger moeten worden van Manuel Fernandes, die keert deze zomer namelijk terug naar Valencia. Everton zou ongeveer zes miljoen euro willen neertellen voor Bradley.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties