Simão's seizoen zit er op bij Atlético

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Simão's seizoen zit er op bij Atlético
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simão Sabrosa zal dit seizoen niet meer kunnen spelen voor Atlético Madrid. De Portugees is een maand uitgeschakeld met een dijbeenblessure. Het EK van komende zomer zou niet in het gedrang komen.

Simão Sabrosa staat zeker vier weken langs de kant en mist dus het spannende seizoensslot in de Primera Division. Atlético Madrid is nog volop in de running voor Europees voetbal. Ook kwalificatie voor de voorrondes van de Champions League hoort nog tot de mogelijkheden.

Simão was de voorbije wedstrijden flink in vorm. In de laatste zes wedstrijden was de Portugees goed voor vier doelpunten. De vleugelaanvaller liep zijn dijbeenblessure afgelopen weekend op in de met 1-3-verloren partij tegen Betis Sevilla. Het is overigens niet de eerste keer dit seizoen dat Simão geblesseerd raakte. De Portugees is erg gevoelig voor spierblessures.

Met nog vijf wedstrijden te gaan in de Primera Division staat Atlético vierde in de stand. Het heeft amper één punt voorsprong op het Racing Santander van onze landgenoot Mohamed Tchité. Ook FC Sevilla en het verrassende Alméria zijn nog in de running voor de felbegeerde vierde plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties