Groep B: Werder rode lantaarn

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Werder Bremen verloor vanavond met 0-3 van Panathinaikos. De Duitsers, die nog niet konden winnen, staan nu laatste in groep B.

Vanavond stonden er met Werder Bremen en Panathinaikos twee ploegen tegenover elkaar die dringend punten nodig hadden. Werder speelde drie keer gelijk, Panathinaikos stond laatste in de groep met één enkel punt. Bij Werder koos trainer Thomas Schaaf verrassend voor Vranjes in de plaats van de meer aanvallende Hunt. Ook Henk ten Cate koos voor een behouden elftal, waar aanvaller Salpingidis op de bank moest starten.

Met 28 fouten was er in de eerste helft amper voetbal te bespeuren. In de tweede helft trokken de Griekse bezoekers echter hun registers open. Na een kwartier scoorde Mantzios. Twintig minuten voor tijd verdubbelde Karagounis de score. Tziolis deed daar vlak voor tijd nog een derde treffer bij: 0-3.

Door het verlies staat Werder nu verrassend laatste in groep B. Panathinaikos staat derde op één punt van Famagusta.