Contractverlenging Pantelic nog niet voor morgen

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Contractverlenging Pantelic nog niet voor morgen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax Amsterdam en Marko Pantelic (foto) willen graag met elkaar door, maar beide partijen verschillen van mening over de duur van het nieuwe contract. Een contractverlenging voor de Serviër is dus nog niet voor morgen.

Het contract van Marko Pantelic (31) loopt deze zomer al af en bij Ajax Amsterdam willen ze het verlengen met nog een extra jaar. Daar zou dan nog een optie inzitten die gelicht kan worden als Pantelic volgend seizoen een bepaald aantal wedstrijden heeft gespeeld. De aanvaller zelf ziet meer heil in een langdurig contract.

"Ik heb mijn éénjarig contract bij Ajax niet getekend voor het geld, want dan had ik net zo goed in Engeland kunnen tekenen waar ik drie keer meer had kunnen verdienen. Dit seizoen ging ik akkoord met de huidige voorwaarden. Voor een langer verblijf bij Ajax zijn andere voorwaarden nodig. De financiën zullen zeker een rol spelen en in deze fase van mijn carrière wil ik geen kortlopende contracten meer. De vraag is of Ajax de middelen heeft om aan mijn wensen te voldoen. Het zou me dus niet verbazen dat mijn verblijf hier tot één seizoen beperkt blijft", aldus Pantelic in Voetbal International.

Bij Ajax laat trainer Martin Jol weten dat de club Pantelic graag wil behouden. "Het is bekend dat we momenteel beperkt zijn in onze mogelijkheden. Bovendien is het beleid dat we enkel meerjarige contracten aanbieden aan jonge jongens, niet aan spelers die al de dertig zijn gepasseerd of waar geen transfergelden meer van kunnen gemaakt worden. Laat ons maar hopen dat we er met Pantelic uit zullen komen", besluit Jol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties