Mallorca komt niet verder dan 1-1 bij Almeria

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De strijd om de CL-tickets woedt in volle kracht. Valencia kon dankzij 3-0-winst tegen Osasuna zijn derde plaats nog wat veiliger stellen. Mallorca van zijn kant mocht blij zijn dat het een punt pakte en zo Sevilla bijhaalde op de derde plaats.

Valencia-Osasuna 3-0
Joaquín opende kort na rust de score na een goede pass van Juan Manuel Mata. Lang leek de treffer van de rechtsmidden de enige goal van de wedstrijd te worden, maar in de slotminuten maakte David Villa (foto) er met twee doelpunten nog 3-0 van.

UD Almería-Real Mallorca 1-1
Sevilla won zaterdag en dus moest Mallorca aan de bak om de vierde plaats in het klassement te kunnen pakken. Dat was echter buiten Almeria gerekend. Kalu Uche opende al na vijf minuten de score en pas in de 87ste minuut kwam Mallorca op gelijke hoogte dankzij een treffer van de Kameroener Webó. Een gevleid punt voor Mallorca.