Benitez bezig met volgend seizoen

Yves Dekoning
| 4 reacties
Benitez bezig met volgend seizoen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Italiaanse pers is er van overtuigd dat Rafael Benitez Liverpool FC zal verlaten voor Juventus. Maar de manager van de Reds is wel naarstig op zoek naar versterkingen voor volgend seizoen.

Liverpool is op zoek naar een overnemer die vers kapitaal in de club pompt, maar dat houdt de transferroddels niet tegen. De club wist eerder al Jonjo Shelvey en Milan Jovanovic te strikken en er duiken meerdere namen op. Zo zou Rafael Benitez zijn pijlen richten op Marko Pantelic. De 31-jarige Servische aanvaller is einde contract bij Ajax.

Alexis Sanchez wil Udinese verlaten voor een Engelse of Spaanse topclub. De 21-jarige Chilleen kan rekenen op interesse van Liverpool, Manchester United, Real Madrid en Lyon. Ook Arda Turan duikt terug op. Zijn makelaar beweert dat Liverpool en Arsenal hem willen aantrekken. De 23-jarige Turkse spelmaker komt momenteel uit voor Galatasaray. Gary Cahill zou op het lijstje staan van alle Engelse topteams. De 24-jarige verdediger wil Bolton verlaten.

Enkele spelers zouden Liverpool kunnen verlaten. Zo geniet Alberto Aquilani de belangstelling van Fiorentina. Door blessureleed kwam de 25-jarige Italiaan in zijn eerste seizoen op Anfield nauwelijks aan spelen toe. Albert Riera moet om persoonlijke redenen zeker weg als Benitez trainer blijft. Yossi Benayoun wil bij de Reds blijven, maar liet verstaan niet zeker te zijn dat hij volgend seizoen nog bij LFC zal spelen. Hij houdt op dit moment rekening met een mogelijke transfer.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties