Atlético vindt dankzij zege opnieuw aansluiting met subtop

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Atlético Madrid is vanavond met 2-4 gaan winnen bij Real Sociedad. Dankzij deze zege vindt het opnieuw aansluiting met de subtop.

Real Sociedad en Atlético maakten er een echte spektakelmatch van vanavond. Joseba Llorente zette thuisploeg Sociedad al na enkele minuten spelen op voorsprong. Atlético ging nadien nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar slaagde pas twintig minuten voor tijd in zijn doel wanneer Diego Forlan op assist van Sergio Agüero de gelijkmaker tegen de netten kon duwen.

Zeven minuten later kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong wanneer Agüero ditmaal de klus klaarde op assist van Tomas Ujfalusi. Wanneer Agüero er tien minuten voor tijd 1-3 van maakte leek de klus geklaard voor Atlético, maar Diego Rivas zorgde toch nog voor de aansluitingstreffer. Verder kwam Sociedad echter niet meer, het was integendeel Simao die in de blessuretijd er nog 2-4 van maakte voor Atlético.

Dankzij deze zege klimt Atlético naar de zesde plaats en vindt het opnieuw aansluiting met de subtop. Sociedad blijft hangen op de negende plaats.