Engeland en Ghana spelen gelijk

Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Engeland en Ghana hebben gisteren 1-1 gespeeld. Gyan (foto) scoorde de gelijkmaker op Wembley.

Andy Carroll van Liverpool bracht Engeland in de 43ste minuut op voorsprong. Asamoah Gyan, in Engelse loondienst bij Sunderland, scoorde in de slotminuut de gelijkmaker die veel Engelsen met verstomming sloeg. Een 1-1 gelijkspel tegen Ghana wordt in Engeland allesbehalve geapprecieerd.

Dezelfde uitslag kregen we in Qatar-Rusland. Pavlyuchenko kon de gelijkmaker scoren in de 34ste minuut voor het team van Dick Advocaat nadat de Aziaten in de vierde minuut verrassend op voorsprong waren gekomen.

Ierland-Uruguay werd 2-3 terwijl Portugal in eigen huis met 2-0 won van Finland na twee treffers van Ruben Michel. Italië won met 0-2 bij Oekraïne na goals van Rossi en Matri en rood voor Astori na twee gele kaarten.