Courtois houdt nul tegen Granada

Melissa Maes
| 17 reacties

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois wist zondag opnieuw de nul te houden. Atlético Madrid won in het Estadio Vicente Calderon met 2-0 van de nummer zestien, Granada. Espanyol won makkelijk met 5-1 van Rayo Vallecano.

Atlético Madrid - Granada 2-0
Thibaut Courtois
liet zondagochtend via Twitter weten klaar te zijn voor de match van 12 uur tegen Granada. De goalie deed wat hij moest doen: de nul houden.

Net voor de rust bracht Miranda Atlético Madrid op voorsprong. In de slotminuten moest Granada nog met tien man verder nadat de ingevallen Henrique een rode kaart slikte. Falcao profiteerde van die situatie en scoorde in de toegevoegde tijd nog de 2-0.

Espanyol - Rayo Vallecano 5-1
Espanyol ontving zondagmiddag Rayo Vallecano. Kalu Uche had slechts vier minuten nodig om de thuisploeg op voorsprong te brengen. Philippe Coutinho was niet veel later twee keer trefzeker en net voor de koffiepauze tikte Uche de 4-0 binnen.

Rayo Vallecano ging na de rust op zoek naar de eerredder. Raul Tamudo vond die na tien minuten spelen, maar veel bracht het niet op. Uche tikte een kwartier later zijn derde van de middag binnen.