Reactie Gnohere: "Onbegonnen werk met tien"

Gnohere: "Onbegonnen werk met tien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Spijtig voor Charleroi dat ze zo vroeg met tien man vielen. Daarvoor was er qua niveauverschil weinig te zien. Vooral de aanwezigheid van Harlem Gnohere in de spits maakte indruk.

Johan Walckiers in Charleroi

Wat een verschijning die Gnohere. Een beer van een vent. Hij wordt dan ook niet voor niets 'De Bizon' genoemd. Jelle Van Damme en Laurent Ciman hadden er hun handen en voeten mee vol. Gnohere zorgde voor een goal en een assist. "Maar met tien tegen elf was het onbegonnen werk", zuchtte de bonkige spits. "Eerst konden we nog gelijkmaken, maar na het rood voor Dzinic was de match eigenlijk gespeeld. Een penalty en met tien tegen een sterk Standard: hopeloos."

Dat Charleroi verdienstelijk speelde voor de rode kaart was inderdaad een feit. Erna liepen ze gewoon achter de feiten aan. "We verdienden wel niet om er zes rond de oren te krijgen, maar Standard speelde het goed uit. In deze temperatuur was die man minder ook een extra belasting, want we moesten nog meer energie verbruiken. We hebben nog heel wat werk, dat hebben we vandaag gezien", besloot Gnohere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties