Sagna: "Giroud wil zich weer op voetbal richten"

bart ver elst
| 1 reacties
Sagna: "Giroud wil zich weer op voetbal richten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is niet de beste periode van het jaar voor Arsenal-spits Olivier Giroud. Sinds hij zijn bedrog met een andere vrouw heeft toegegeven, heeft hij al twee wedstrijden niet meer mogen starten. Zijn ploegmaat Sagna neemt het voor hem op.

Giroud kwam in een mediastorm terecht nadat was uitgekomen dat hij voor de match tegen Crystal Palace zijn vrouw heeft bedrogen met een bikinimodel. Ondertussen heeft de Franse international zijn fouten toegegeven en heeft hij zich verontschuldigd bij zijn vrouw, familie, ploegmaats en coach.

Arsène Wenger kan blijkbaar niet lachen met deze affaire, want de laatste twee wedstrijden zat Giroud telkens op de bank, terwijl hij normaal zo goed als altijd in de basis staat. Wenger zei dat deze zaak ‘intern’ opgelost zou worden.

“Moeilijke tijd voor Giroud”

Bacary Sagna, zijn ploegmaat bij Arsenal en Frankrijk, neemt het voor hem op. “Momenteel is het een moeilijke tijd voor Olivier, maar hij is een deel van ons team en ik weet zeker dat hij nog heel belangrijk zal zijn voor Arsenal en Frankrijk. Hij heeft zijn fout toegegeven en wil zich weer op het voetbal richten. Hij werkt heel hard op de trainingen en hopelijk is hij er snel terug klaar voor”, aldus de rechtsachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties