Kitambala is klaar voor Lokeren: "We reizen met vertrouwen af"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Kitambala is klaar voor Lokeren: "We reizen met vertrouwen af"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi neemt het vanavond op tegen Lokeren op Daknam, een lastige verplaatsing. Lynel Kitambala stond tegen Oostende nog aan het kanon en blaakt dus van vertrouwen. De aanvaller van Charleroi geeft aan dat zijn team niet bang moet zijn.

Door Edgar Makanga

Met vier punten op zes tegen Gent en Oostende, mogen de Carolo's zich op de borst kloppen. Nu komt met Lokeren en Club echter een lastig tweeluik. "We komen twee ploegen die Europees spelen tegen op vier dagen tijd. Het is het ideale moment om ons huidige niveau te peilen", aldus aanvaller Lynel Kitambala.

Iets proberen rapen in Lokeren

"De zege tegen Oostende gaf vetrouwen. Het zal nodig zijn voor de verplaatsing naar Daknam, waar we iets gaan proberen rapen." Charleroi steekt in een goeie vorm, maar Kitambala wil niet te hard van stapel lopen. "We moeten onszelf steeds opnieuw in vraag stellen na elke match en vooral hard blijven werken."

Charleroi lijkt momenteel toch goeie kaarten te hebben. "We hebben een sterke ploeg en onze trainer weet hoe hij het team moet laten draaien op dit moment. De groep is ook solidair, iedereen werkt goed samen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties