De brandende ambities van Antwerp: drie nieuwkomers!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
De brandende ambities van Antwerp: drie nieuwkomers!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jo Nymo Matland tekende een contract voor 2,5 seizoenen, ook de deals rond ex-Oostendenaren Cornet en Schmisser zijn helemaal rond. Drie nieuwkomers voor The Great Old, dat zo opnieuw de ambities kracht bijzet.

De 28-jarige Noor Jo Nymo Matland is een linksvoetige verdediger met 230 wedstrijden ervaring in de Adeccoligaen, de Noorse topklasse. Via Tromso, Tromsdalen en Sarpsborg maakte hij de voorbije 4,5 jaar de dienst uit bij Aalesunds FK. Nu tekent de linksachter voor 2,5 jaar bij Antwerp.

Hij gaat mee op winterstage en dat zullen ook de 29-jarige Baptiste Schmisser en 25-jarige aanvaller Mathieu Cornet doen. Drie nieuwe aanwinsten dus voor Antwerp, met Loemba komt er mogelijk nog een vierde speler met de nodige ervaring op het hoogste niveau aansluiten.

Grote ambities

Het moge duidelijk zijn: stamnummer 1 zet de titelambities in tweede klasse opnieuw de nodige kracht bij. The Great Old staat al helemaal bovenaan de competitie en wil daar ook blijven staan tot op het einde van het seizoen. 

Al zijn de nieuwelingen vooral in de breedte versterkingen. Een kern waarbij iedereen gretig en snedig kan invallen, om de concurrentie op het veld groter te maken: dat lijkt goed te zijn gelukt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties