Oostende waarschuwt topclubs met duidelijke statement over sterkhouders

Redactie
| 7 reacties
Oostende waarschuwt topclubs met duidelijke statement over sterkhouders
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luc Devroe gaat drukke dagen tegemoet. KV Oostende wil de ruime kern namelijk afslanken. Maar de technisch directeur is ook duidelijk. Er zal in januari geen sterkhouder het schip verlaten. "Het was gewoon de bedoeling om niet langer met dertig op het trainingsveld te staan."

Baptiste Schmisser en Mathieu Cornet gaan voor Antwerp FC voetballen, Xavier Luissint trekt naar Cercle Brugge, Bjorn Ruytinx tekent eerstdaags een contract bij KFCO Beerschot-Wilrijk en zo zullen wellicht nog enkele jongens vertrekken bij KV Oostende

Maar er is meer beweging. Fernando Canesin Matos heeft de voorbije maanden getoond dat hij klaar is voor een stap hogerop, Gohi Bi Cyriac heeft zijn neus voor doelpunten teruggevonden,...

De vertrekkers hebben amper gespeeld en worden niet vervangen

Luc Devroe

"Maar er zal niemand van onze sterkhouders vertrekken", is Luc Devroe duidelijk in Het Laatste Nieuws. "Die andere jongens hebben de voorbije maanden amper gespeeld en worden niet vervangen."

Maar toch versterking

Toch wordt er aan de Belgische kust nog iets verwacht op inkomend vlak. Yves Vanderhaeghe hoopt Andy Kawaya te huren van RSC Anderlecht en KVO aast ook nog steeds op de komst van Benoît Poulain.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties