Deze jongens lijken geen toekomst meer te hebben bij AS Roma

Maarten Pottie
| 3 reacties
Deze jongens lijken geen toekomst meer te hebben bij AS Roma

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In januari keerde Luciano Spalletti terug naar AS Roma. In tegenstelling tot de voorliefde voor ervaring van zijn voorganger Rudi Garcia, houdt hij meer van snelle dynamische spelers. En dat heeft gevolgen voor bepaalde jongens.

Roma is al negen matchen ongeslagen, acht van die wedstrijden waren overwinningen. Deze overwinningen zijn het gevolg zijn van de jongeren, die de oudere spelers naar de bank verwijzen. “Ik heb een doel, ik wil vechten voor de titel”, aldus Spalletti in de Gazzetta dello Sport.

Keita, Maicon en Totti

Dat doel lijkt de opoffering te vragen van 36-jarige Seydou Keita en van Maicon, die 1 jaar jonger is. Eerder viel levende legende Totti al uit het team. Roma zou op zoek zijn naar jongere vervangers voor deze spelers.

Spalletti houdt vol dat hij niet selecteert op leeftijd, maar wel op de kwaliteit van de spelers. Gezien de beperkte speeltijd van Keita, Maicon en Totti lijkt het erop dat hij niet genoeg kwaliteit ziet bij de oudere spelers van zijn ploeg.

En Radja?

Voor onze eigen Radja Nainggolan lijkt er geen wolkje aan de lucht bij AS Roma. Hij is 27 lentes jong en zijn dynamische speelstijl past goed bij het spel dat Spalletti wil brengen. Hij scoorde dit weekend nog het doelpunt waardoor de Romeinen een 1-1-gelijkspel uit de brand sleepten tegen Inter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties