Sprokkels 23/03: Remacle denkt na over toekomst, Wembley in Belgische driekleur

Redactie
| 1 reacties
Sprokkels 23/03: Remacle denkt na over toekomst, Wembley in Belgische driekleur
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de lente in zicht breekt de slotsprint van het seizoen aan. Onze redactie krijgt dagelijks nog steeds een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten alles elke dag in een handig overzicht.

  • De transfer van Eliaquim Mangala (ex-Standard) naar Manchester City is niet echt een succesverhaal. De verdediger zou alweer mogen vertrekken.
  • Wembley kleurde in de Belgische kleuren ter nagedachtenis van de slachtoffers van de terreuraanslagen.
  • Volgens de Portugese media zou Cristiano Ronaldo opnieuw vader willen worden.
  • Jordan Remacle denkt na over zijn toekomst. Na de klap van de degradatie kondigde hij via Twitter aan dat hij de acht weken zal benutten om eens goed na te denken. OHL wil graag zijn sterkhouders houden.
  • Thorgan Hazard trainde vandaag niet mee met de Rode Duivels. De aanvallende middenvelder heeft een bloeduitstorting in de kuit en zal de volgende twee dagen individueel trainen. Bjorn Engels (hamstring) en Christian Benteke (knie) sukkelen ook met kleine blessures, maar konden wel meetrainen.
  • Pierre François blijft langer voorzitter van de Pro League. Dat wil meteen zeggen dat de voormalige bestuurder van Standard geen secretaris-generaal van de Pro League zal worden.
  • Bastian Schweinsteiger zijn seizoen is voorbij. De middenvelder van Manchester United scheurde zijn knieligament en zal maanden moeten revalideren. Het is hoogst twijfelachtig of hij het EK in Frankrijk zal halen.
  • Carlo Ancelotti is de man die aan het eind van het seizoen Guardiola zal opvolgen als hoofd van Bayern München. Ex-speler van Bayern en Italiaan Luca Toni gelooft dat Ancelotti de juiste keuze is: "Hij is een gedoodverfde winnaar en heeft vele titels op zijn naam staan. Hij creëert altijd een goede band met de spelers. Hij is perfect voor Bayern."
  • Kalidou Koulibaly (ex-Genk) is bezig aan een uitstekend seizoen bij Napoli en heeft zichzelf in de kijker gespeeld bij Manchester United en Bayern München.
  • Alvaro Morata ziet een terugkeer naar Real Madrid gebeuren. De spits van Juventus is in vorm bij De Oude Dame en heeft bijgetekend tot 2020, maar Los Blancos hebben een clausule om de 23-jarige aanvaller te kunnen terugkopen. "Ik ben blij bij Juventus, maar een terugkeer naar Madrid is mogelijk."
  • Aanvoerder Wayne Rooney wordt geen basisspeler bij de Engelse nationale ploeg, als het aan Matt Le Tissier ligt. "Hij maakt een wisselvallig seizoen mee en is nu geblesseerd. We hebben zoveel talent in opkomende spelers als Harry Kane en Dele Alli, dat het me niet zou verbazen dat Rooney niet start."
  • Manchester City-fans zijn woest over de aangekondigde ticketprijzen. De Engelsen spelen in de kwartfinale van de Champions League tegen PSG en fans moeten maar liefst 75 euro dokken voor de goedkoopste tickets. De fanclub 'City Watch' liet via een open brief zijn ongenoegen blijken aan de club. "Jullie hebben geen interesse in trouwe supporters of een club met een ziel, jullie worden alleen door geld gedreven."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties