UPDATE: Franse grootmacht erg concreet voor goudklompje Anderlecht

Clint Vens
| 6 reacties
UPDATE: Franse grootmacht erg concreet voor goudklompje Anderlecht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Anderlecht aarzelt Hein Vanhaezebrouck niet om te rekruteren uit de beloftenkern. De jeugd ruikt zijn kans dus, al betekent dat klaarblijkelijk niet dat paars-wit al zijn talenten uit Neerpede kan houden.

Het was al bekend dat Eliot Matazo, één van de diamanten uit de jeugdopleiding van paars-wit, in de belangstelling stond van tal van Europese topclubs. Daarenboven weigerde de veelbelovende middenvelder een contractvoorstel van Anderlecht (dat kon u HIER lezen op Voetbalkrant.com).

Financieel interessant voorstel

Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City, Manchester United, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Schalke 04 en Bayern München. Allemaal maakten ze Matazo het hof, maar vissen nu achter het net. Volgens het Franse BuzzSports ​zou AS Monaco namelijk in poleposition liggen om de 16-jarige speler in te lijven. De Monegasken zouden een financieel erg aantrekkelijk voorstel overgemaakt hebben aan Matazo.

Als het effectief tot een overgang komt, dan krijgt Anderlecht een opleidingsvergoeding. Ongetwijfeld een schrale troost voor de recordkampioen, Matazo wordt namelijk een grote toekomst toegedicht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties